spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăAdministratie1300 de lămpi, înlocuite la Motru! Investiția de 5 milioane de lei,...

    1300 de lămpi, înlocuite la Motru! Investiția de 5 milioane de lei, pe AFM

    Lămpi pe led și un sistem de telegestiune modern. Asta urmează să se realizeze la Motru, după ce administrația locală a accesat un proiect pe AFM de 5 milioane de lei. Cu această ocazie, 1300 de lămpi vor fi înlocuite în municipiu iar primele 250 au și sosit în localitate. Asta, plus echipamente aferente.  Practic, de săptămână viitoare, va începe montajul noilor echipamente în Municipiul Motru, anunță primarul Cosmin Morega.

    „Avem două tipuri de lămpi, unele pentru interior oraș de 25 wați și altele de 50 wați pentru  exterior pentru  DN și DJ. În viitor îmi doresc să înlocuim toate lămpile pietonale și în parcuri tot cu led. Este importantă această investiție deoarece reducerea la factura de energie va fi la jumătate. Asta și pentru că, acum, lămpile sunt pe vapori de sodiu și au o putere de 90 și 125 de wați”, a precizat edilul municipiului.

    „Finanțarea am obținut-o în 2023 cu multă muncă și ambiție și nu e puțin. Este vorba despre un milion de euro. Ultima investiție de acest gen a fost prin 2010 dar valoarea a fost mult mai mică”, a completat primarul Cosmin Morega.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!