spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăAdministratieBani în avans de la Primăria Motru pentru păcura și cărbunele necesar...

  Bani în avans de la Primăria Motru pentru păcura și cărbunele necesar pentru UATAA

  Primăria Municipiului Motru a achitat în avans subvenții pentru agentul termic livrat populației din Motru. Suma plătită este de 3,6 milioane de lei, bani necesari pentru achiziționarea de combustibil, păcură, cărbune, CLU, necesar funcționării în condiții normale și în anul 2023-2024.

  Pentru prima dată în istoria SC UATAA, Primăria Motru a făcut posibilă asigurarea unei sume importante plătite în avans pentru că societatea să își achiziționeze păcură, cărbune la timp și să nu fie nicio problemă în următoarea perioadă pentru livrarea agentului termic către populație, școli, agenți economici la parametrii normali. Primarul de Motru ia în calcul ca în perioada următoare, după evaluarea bugetului, să facă un efort financiar și să mai asigure cel puțin un milion de lei în avans pentru subvenții acordată populației de către primărie tocmai pentru a sprijini aceasta societate să poată funcționa și să distribuie agent termic în Motru.

  Primăria Motru a adus în ultimii trei ani, bani de la Guvern în cuantum de milioane de lei, lucru care s-a văzut pentru că societatea și angajații nu s-au plâns de lipsa banilor pentru salarii, investiții, reparații, combustibil. De altfel, săptămâna viitoare primăria demarează procedura de achiziție pentru o investiție importantă în valoare de 42,3 milioane de lei, bani obținuți de actualul primar în 2023.

  Aceasta privește modernizarea cailor de acces și a benzilor transportoare necesare funcționării acestei unități.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: