spot_img
19 C
Târgu Jiu
duminică, mai 28, 2023
Altele
  AcasăAdministratieDISPOZIȚIA NR. 624 privind convocarea în ședință extraordinară a Consiliului Județean Gorj

  DISPOZIȚIA NR. 624 privind convocarea în ședință extraordinară a Consiliului Județean Gorj

  DISPOZIȚIA NR. 624
  privind convocarea în ședință extraordinară a Consiliului Județean Gorj

  Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu:
  În baza art. 178 alin. (2), art. 179 alin. (3) și art. 196 alin. (1) lit. b) din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

  DISPUNE:

  Se convoacă Consiliul Județean Gorj în ședință extraordinară, în data de 21.04.2022, ora 10:00, online, conform Procedurii de desfășurare a ședințelor Consiliului Județean Gorj și ale comisiilor de specialitate prin mijloace electronice aprobată prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Gorj nr. 561/2020, cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, str. Progresului, nr. 18”, în vederea depunerii acestuia în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice, Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor publice.

   Diverse.          

  Notă:
               Proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi sunt inițiate de către Președintele Consiliului Județean Gorj, dl. Cosmin-Mihai Popescu.

   Emisă azi 18.04.2022

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: