spot_img
11.1 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăAdministratieEchipamente pentru întreținerea investițiilor de 5 milioane de euro din Baia de...

  Echipamente pentru întreținerea investițiilor de 5 milioane de euro din Baia de Fier

  Este nevoie de echipamente pentru întreținerea investițiilor care au fost realizate recent în stațiunea turistică Baia de Fier.

  Se are în vedere furnizarea de echipamente amenajare spatii verzi în cadrul proiectului „Dezvoltarea Infrastructurii Turistice și de Agrement în Stațiunea Baia de Fier, Județul Gorj”. Sunt necesare echipamente pentru parcuri și terenuri de joacă în valoare de peste 300.000 de lei.

  „În cadrul contractului de furnizare, se vor livra urmatoarele produse, în conformitate cu specificațiile tehnice din cadrul caietului de sarcini: Motocoasă profesională 8 bucăți, Motofoarfecă de tuns gard viu 4 bucăți, Minitractor profesional multifuncțional complet echipat 2 bucăți, Motoferestrău (drujbă) 2 bucăți, Motoferastrău de tăiat la înălțime 2 bucăți, Motosapă profesională cu accesorii 2 bucăți, Mașină de tuns iarba 2 bucăți. Tractor pentru tuns iarbă 2 bucăți, Seră amenajată 24 mp (6mx4m) pentru răsaduri 1 bucată.”, conform documentațiilor întocmite de Primăria din Baia de Fier. Finanțarea este asigurată tot din bugetul Uniunii Europene și în cadrul proiectului amintit, având în vedere că va fi nevoie de întreținerea lucrărilor de infrastructură executate.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: