spot_img
31.8 C
Târgu Jiu
luni, iunie 24, 2024
Altele
  AcasăAdministratie FOTO: Lucrări de modernizare și extindere la Dispensarul Mușetești. Se transformă în...

   FOTO: Lucrări de modernizare și extindere la Dispensarul Mușetești. Se transformă în Centru de permanență

  Unul din proiectele de suflet pentru locuitorii comunei Mușetești prinde contur. Este în reabilitare și extindere clădirea în care a funcționat Dispensarul din localitate, urmând să fie dotată cu cele necesare și transformată în Centru medical.

  Proiectul vizează reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea dispensarului uman din Mușetești. Aici va funcționa un Centru de permanență cu toate dotările necesare și cu personal medical specializat.

  Dispensarul va cuprinde două cabinete medicale pentru medicii de familie, un cabinet stomatologie, un cabinet asistență comunitară. Va fi un spațiu adecvat activităților medicale potrivit normelor actuale, în condițiile existente în mediul rural. Este un obiectiv care deservește nu numai locuitorii comunei, ci și pe cei din localitățile învecinate. Insistăm să finalizăm cât mai repede acest obiectiv. Am avut și un constructor foarte serios care se ocupă cum trebuie de aceste lucrări și la calitate și la timp. Bugetul este de 3,2 milioane de lei. Vrem să oferim servicii medicale în condiții decente și moderne la Mușetești pentru locuitorii comunei și nu numai”, a declarant Cosmin Băban, primarul din Mușetești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!