spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăAdministratieGorj: Școlile, verificate privind securitatea la incendiu

  Gorj: Școlile, verificate privind securitatea la incendiu

  Au fost finalizate controalele efectuate de o comisie mixtă în școlile din județul Gorj. În activitatea Inspecției de Prevenire s-a urmărit, în mod deosebit, verificarea îndeplinirii măsurilor de apărare împotriva incendiilor la unitățile de învățământ din județul Gorj precum și autorizarea acestora din punct de vedere al securității la incendiu.

  Toate cele 120 unități de învățământ existente la nivelul județului Gorj au fost verificate și independent de către inspectorii de prevenire din cadrul ISU Gorj, anterior constituirii comisiilor mixte.
  „La nivelul județului există un număr de 120 unități de învățământ cu personalitate juridică. Acestea își desfășoară activitatea în 527 de clădiri cu destinația „unitate de învățământ”, din care:
  203 clădiri dețin autorizație de securitate la incendiu;
  279 de clădiri nu necesită autorizație de securitate la incendiu;
  45 de clădiri nu sunt autorizate privind securitatea la incendiu, iar din acestea 44 dețin aviz de securitate la incendiu
  La nivelul județului Gorj, în perioada analizată au fost încheiate un număr de 18 protocoale de colaborare între unitățile de învățământ și I.S.U. Gorj”, se arată într-un raport al Prefecturii Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: