spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăAdministratieInvestiție majoră în stațiunea Baia de Fier

  Investiție majoră în stațiunea Baia de Fier

  Un număr de 9 stații pentru reîncărcare vehicule electrice vor fi montate în Baia de Fier. Primăria Baia de Fier a obținut finanţare nerambursabilă, în sumă de până la 1.497.172,5 lei, reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, pentru realizarea proiectului vizând achiziţia şi montajul unui număr de 9 staţii de reîncărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice.

  Finanțarea privește proiectul denumit „Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: 9 stații de reîncarcare pentru vehiculele electrice în Comuna Baia de Fier”.

  Stațiile de încărcare pentru autovehiculele electrice vor fi amplasate la intrarea și la ieșirea din Peștera Muierilor, zonele adiacente, în stațiunea Rânca, zona Corneșu Mare, cât și în alte puncte din satele Baia de Fier și Cernădia.

  În localitatea Baia de Fier este în derulare un alt proiect amplu de dezvoltare a infrastructurii de turism. Astfel, o investiție majoră este în derulare și în fața Peșterii din Baia de Fier. Se dorește ca, prin astfel de investiții, să crească semnificativ numărul turiștilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!