spot_img
38.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăAdministratieLocația evenimentului "Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești" a...

  Locația evenimentului „Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” a fost schimbată pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu

  Presedintele Consiliului Judetean Gorj a anunțat pe rețelele de socializare, schimbarea locației evenimentului „Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” datorita prognozelor meteorologice:

  „Dragi prieteni,

  Vă anunț că locația evenimentului „Tradiție și libertate. Lumina lui Hristos în straiele românești” a fost schimbată deoarece, conform ANM, există posibilitatea ca vremea să fie nefavorabilă. Astfel, evenimentul se va desfășura pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu, în aceeași zi și la aceeași oră, sâmbătă 24 iunie 2023, ora 19:00.
  Așadar, vă invit să fiți alături de echipa Consiliului Județean Gorj și să vă bucurați de acest eveniment cultural absolut captivant. Invitatul special, Pr. Prof. Univ. CONSTANTIN NECULA, ne va împărtăși din înțelepciunea sa și ne va inspira într-un mod unic. În deschidere, vom avea un concert oferit de „Lyra Gorjului”, care va crea o atmosferă muzicală de excepție.”

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!