spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăAdministratieMobilier și echipamente digitale pentru școlile din Tismana

  Mobilier și echipamente digitale pentru școlile din Tismana

  Unitățile de învățământ din Tismana vor beneficia de mobilier și echipamente noi. Se are în vedere dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a tuturor unităților de învățământ preuniversitar din orașul Tismana.

  Se intenționează ca furnizarea echipamentelor să înceapă până la finalul acestui an. Bugetul este de aproape 700.000 de lei, din PNRR. Proiectul primăriei propune achiziția de echipament şi accesorii pentru computer, mobilier şcolar, material pedagogic, precum și de mobilier pentru sălile de clasă, pentru laboratorul de științe, pentru cabinetul școlar și pentru cabinetul psihopedagogic.

  Autoritatea contractantă, intenţionează să achiziţioneze moblier școlar pentru săli de clasă, pentru laboratorul de științe, pentru cabinetul școlar și pentru cabinetul psihopedagogic, în cadrul Proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Orasul Tismana, județul Gorj – Componenta Mobilier școlar” ce se încadreză în Componenta C15: Educație/ Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației/ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ, precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar/ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare), finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență. În cadrul activității ce urmează a fi achiziționată se urmărește furnizarea de produse și montajul acestora.”, conform Primăriei Tismana.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: