spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăAdministratiePrimăria Mușetești caută prestatori pentru modernizarea sediului

  Primăria Mușetești caută prestatori pentru modernizarea sediului

  Este nevoie de un proiectant și de un constructor pentru sediul Primăriei din Mușetești. O licitație pentru stabilirea firmei care va executa lucrărilor și proiectarea este programată pentru data de 7 mai.

  În cadrul contractului se vor executa următoarele: Elaborarea proiectului tehnic de execuție, asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor, precum și execuția lucrărilor în cadrul obiectivului de investiție „EFICIENTIZARE ENERGETICĂ SEDIU PRIMĂRIE COMUNA MUȘETEȘTI, JUDEȚUL GORJ”, constând în proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare moderată a clădirii în care se afla sediul Primăriei Comunei Mușetești și se va derula prin Fonduri de la Bugetul de stat, prin MINISTERUL DEZVOLTĂRII, LUCRĂRILOR PUBLICE ȘI ADMINISTRAȚIEI, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Investiţia 1.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale. Valoarea estimată a prezentei achiziții de lucrări este de 1.190.677,86 lei fără TVA, din care 189.805,00 lei neeligibili (buget local) fără TVA lei.

  Scopul achiziţiei publice este contractarea serviciilor de proiectare (PT si DE), asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul derulării investiției, precum și execuția lucrărilor în cadrul proiectului „EFICIENTIZARE ENERGETICĂ SEDIU PRIMĂRIE COMUNA MUȘETEȘTI, JUDEȚUL GORJ”. Valoarea estimată a serviciilor și lucrărilor obiectivului de investiții „EFICIENTIZARE ENERGETICĂ SEDIU PRIMĂRIE COMUNA MUSETESTI, JUDEȚUL GORJ” ce urmează a se realiza este calculată conform devizului general întocmit de proiectant la faza DALI elaborat de către SC Danmitopocad SRL pentru prezenta investiție…Valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit este de 1.190.677,86 lei fără TVA. Aceasta nu cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute precizată în bugetul proiectului (devizul general), în valoare de 21.520,75 lei fără TVA din care 3.740,00 lei fără TVA neeligibili, acestea putând fi accesate, după caz, în funcție de necesități, prin modificarea contractului în condițiile prevăzute la art. 221 din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice, dar pentru alegerea procedurii s-a ținut cont și de acestă valoare.”, conform Primăriei din Mușetești.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: