spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăAdministratieReparații la o sală de sport construită acum 16 ani

  Reparații la o sală de sport construită acum 16 ani

  Sala de sport de la Școala gimnazială „Voievod Litovoi“, construită în urmă cu 16 ani, are nevoie de reparații. Primăria municipiului Târgu Jiu a propus alocarea sumei de peste 300.000 de lei pentru efectuarea reparațiilor.

  La sala de sport se vor realiza lucrări de înlocuire a suprafeței de joc pe o porțiune de peste 1.100 metri pătrați, precum și refacerea hidroizolației pe 288 metri pătrați.

  Conform raportului de specialitate „în urma infitrațiilor masive de apă prin acoperiș au apărut degradări masive atât la suprafața de joc, a tribunelor, grupuri sanitare, vestiare, zone de acces, cât și la nivelul instalației electrice (corpuri de iluminat)“.

  A fost inaugurată de ministrul Dezvoltării

  Sala de sport a fost construită în anul 2006 și este folosită atât de către elevii școlii gimnaziale, cât și de echipele Clubului Sportiv Municipal (CSM) . Aceasta are dimensiuni pentru desfășurarea unor meciuri oficiale și a fost inaugurată de ministrul Dezvoltării din perioada respectivă, Laszlo Borbely.

  Investiția a fost realizată de către Compania Națională de Investiții, prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!