spot_img
Altele
  AcasăAdministratieS-a încheiat CCM-ul la Minprest Serv! Negocierile au durat peste o lună

  S-a încheiat CCM-ul la Minprest Serv! Negocierile au durat peste o lună

  După o lună și un pic de negocieri, sindicatul majoritar de la Minprest Serv împreună cu administrația au ajuns la un consens, legat de noul Contract Colectiv de Muncă.

  „Legat de cererile noastre către CEO și conducerea Minprest, ca niciun salariat să nu plece acasă, acest lucru a fost negociat și toate posturile sunt bugetate. De asemenea, am  obținut  o majorare a tichetelor de masa de la 15 la 25 de lei pe zi, practic s-au obținut încă 210 lei pe lună pentru fiecare salariat la tichetele de masă. S-au mai obținut bani în plus pentru calificații din toate ramurile de activitate ale Minprest. Creșterea pentru calificați este cuprinsă intre 400-700 de lei”, a explicat Cosmin Bivolaru, liderul Sindicatului Liber Alfa Minprest.

  Sindicalistul susține că aceste revendicări obținute sunt un succes, că salariații nu vor mai lucra pe minim pe economie, fără drepturi majorate. ” Mai mult, s-a obținut marele câștig ca niciun salariat al Minprest sa nu mai lucreze cu minim pe economie. Îmi doresc și mai mult pentru salariații societății deoarece ei lucrează în aceleași condiții de muncă, pe aceleași funcții și în aceleași locuri ca și angajații CEO”, a completat Bivolaru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: