spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăAdministratieZeci de echipamente pentru locurile de joacă din Târgu Jiu

  Zeci de echipamente pentru locurile de joacă din Târgu Jiu

  Locurile de joacă din municipiul Târgu Jiu vor fi dotate cu zeci de echipamente. În urma unei evaluări a Serviciului de Gospodărire Comunală, din cadrul Primăriei Târgu Jiu, s-a stabilit că este nevoie de echipamente pentru o serie de locuri de joacă de pe raza municipiului sau de înlocuirea unor aparate defecte.

  Echipamentele vor fi livrate de luna aceasta. Bugetul pentru a asigura aparate noi pentru locurile de joacă din cartiere și din parcuri este de peste 260.000 de lei.

  Este de amintit că, de câțiva ani, toate locurile de joacă de pe raza orașului sunt monitorizate video. Acest lucru a permis intervenția rapidă a polițiștilor locali, pentru prinderea celor care distrug locurile de joacă sau produc mizerie în spațiile destinate copiilor. Au și fost aplicate mai multe amenzi. De asemenea, în ultima perioadă s-a constatat o scădere a numărului celor care distrug echipamente de joacă. Motivul este și faptul că zonele respective sunt monitorizate video și cetățenii nu riscă să fie depistați rapid de polițiști și să fie amendați. Periodic este, însă, nevoie ca anumite echipamente să fie înlocuite, pentru că sunt supuse uzurii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: