spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăCulturaCât costă biletul la megaexpoziția Brâncuși de la Timișoara

  Cât costă biletul la megaexpoziția Brâncuși de la Timișoara

  Consiliul Județean Timiș a anunțat prețurile biletelor de acces la cea mai importantă expoziție dedicată marelui artist Constantin Brâncuși, deschisă la Muzeul Național de Artă din Timișoara.

  Potrivit informațiilor de la Radio Timișoara, un bilet de acces la întreaga expoziție a muzeului va costa 100 de lei. Pentru cei interesați doar de expoziția cu operele lui Brâncuși, prețul unui bilet va fi de 88 de lei. În plus, vor exista prețuri promoționale pentru diverse categorii de vizitatori, incluzând elevi, studenți și adulți. Tururile ghidate vor avea și ele prețuri speciale, cu un număr limitat de persoane pentru fiecare tur.

  Această expoziție temporară dedicată lui Constantin Brâncuși reprezintă un eveniment deosebit, fiind cea mai importantă expoziție de acest gen organizată în România în ultimii 50 de ani. Iubitorii de artă și admiratorii marelui sculptor vor avea ocazia unică de a se bucura de capodoperele acestuia și de a explora universul său artistic la Muzeul Național de Artă din Timișoara.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: