spot_img
18.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăCulturaTeatrul din Târgu Jiu, la un festival de la Chișinău. A primit...

  Teatrul din Târgu Jiu, la un festival de la Chișinău. A primit diploma de excelență de la Institutului Cultural Român din Moldova

  Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ a participat la Festivalul „Festis“ organizat de către Teatrul Național „Satiricus“ din Chișinău. Actorii gorjeni au prezentat spectacolul „Omul cu floarea în gură“, în regia lui Cristian Ioan. „A fost o participare de un real succes. Spectacolul s-a bucurat de prezența ambasadorului României în Republica Moldova. Instituția noastră a primit diploma de excelență din partea Institutului Cultural Român din Moldova și o diplomă din parte Teatrului Național „Satiricus“. Pe această cale, dorim să mulțumim organizatorilor pentru invitație“, a spus .

  Spectacolul „Sărutul“ a fost înlocuit din cauza COVID-19

  Teatrul din Târgu Jiu ar fi trebuit să prezinte piesa sărutul, dar unul dintre actori s-a îmbolnăvit de COVID-19. „Teatrul nostru trebuia să prezinte spectacolul „Sărutul“, dar a intervenit un caz de COVID-19 la o colegă din distribuție. S-au luat măsuri ca să se aleagă un spectacolul din distribuția căruia nimeni nu intrase în contact cu restul, așa că ne-am adaptat în scurt timp situației“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: