spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăActualitateContractul privind modernizarea Drumului Național 67 B a fost reziliat

  Contractul privind modernizarea Drumului Național 67 B a fost reziliat

  Contractul privind modernizarea Drumului Național 67 B Scoarța-Drăgășani-Pitești a fost reziliat. Acest drum este plin de denivelări, tasări ale căii carosabile, ca urmare a unor alunecători de teren, circulându-se cu multe restricții.

  Cristi Tudor, responsabilul de relația cu mass media din partea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, a precizat că se va scoate la licitație în vederea realizării proiectării, după care, anul viitor, se va derula licitația pentru execuția lucrărilor de modernizare. Diferența va fi că lucrările de modernizare se vor realiza pe sectoare de drum: „DN 67 B s-a reziliat contractul care ne-a ținut blocați atâția ani de zile. DRDP Craiova va scoate la licitație în cel mult op lună de zile proiectarea, care se va realiza pe județe. Înainte a fost scos tot drumul, iar constructorul care trebuia să se ocupe a avut niște probleme și nu s-au putut pune garanții astfel încât nu s-au putut începe lucrările. Va fi scos pe patru județe: Gorj, Dolj, Olt și Argeș. După ce se va finaliza proiectarea, se va scoate la licitație execuție tot pe patru sectoare de pe teritoriul județelor“.

  Lucrările ar putea începe anul viitor

  Cristi Tudor a precizat că lucrările de modernizare ale acestui drum ar putea să înceapă anul viitor: „Estimez că proiectarea va dura undeva la două luni de zile, în funcție de complexitate. Putem să sperăm că anul viitor vom avea constructor și pe acest sector de drum“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: