spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 16, 2024
Altele
  AcasăEconomic13.000 de lei pe o imprimantă, pentru CEO

  13.000 de lei pe o imprimantă, pentru CEO

  Complexul Energetic Oltenia(CEO) face o achiziție de urgență și destul de scumpă pentru Sediul Executiv. A fost aprobată în regim rapid achiziția unei imprimante A 3 Color. Aceasta ar putea să fie  utilizată la printarea de planșe și afișe pentru activitățile curente, precum și a altor tipuri de documente în format mare care să fie distribuite în teritoriu.

  Bugetul pentru imprimanta color A 3 cu laser este de aproape 11.000 de lei fără TVA, în total în jur de 13.000 de lei. Va fi achiziționată cât mai rapid, pentru a intra în dotarea Sediului Executiv cel târziu la începutul lunii viitoare. Cert este că atunci când vine vorba de Sediul Executiv al Complexului Energetic Oltenia, șefii nu se uită la bani când vine vorba de dotarea birourilor.

  Complexul Energetic Oltenia va avea de întocmit în următoarele luni și în următorii ani foarte multe documentații pentru subunitățile din teritoriu, mare parte urmând să fie închise și ulterior ecologizare. De asemenea, altele vor intra în rezervă. Va fi nevoie de foarte multe proiecte pentru carierele miniere.

  Pe măsură ce vor trece lunile și următorii doi ani, achizițiile Complexului Energetic Oltenia se vor reduce semnificativ, mai ales că în 2026 va fi înființată și Filiala pe Lignit, care va cuprinde exclusiv grupurile energetice pe bază de cărbune și carierele miniere. Practic, aici vor lucra ultimii salariați din activitatea pe cărbune din Gorj și din Oltenia. Totul va fi ulterior închis, respectiv Filiala pe Lignit își va înceta activitatea în 2030 – 2032, când vor dispărea și ultimele capacități de producție din minerit și din termocentralele pe bază de lignit.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Achizitiile rapide, sunt cea mai buna cale de a le face cu dedicatie.Dar fiind o sicietate finantata de la bugetul de stat, unde veniturile conducerii sunt peste 10000 euro/luna,ce conteaza.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!