spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăEconomic2300 de femei, libere de Vinerea Mare

    2300 de femei, libere de Vinerea Mare

    Cele 2300 de salariate ale Complexului Energetic Oltenia, indiferent de domeniul de activitate, vor beneficia vineri de o zi liberă plătită. Liderul Grupului de Iniţiativă Mine Energia Oltenia, Ion Ruşeţ, a declarat că iniţiativa de solicitare a acordării unei zile libere angajatelor a venit în urma propunerii venite din partea comisiilor de femei.

    Cei 14 lideri de sindicat, grupaţi în jurul Mine Energie Oltenia, au cerut administraţiei CE Oltenia prin documentaţia depusă, dar în urma îndemnurilor venite de la organizaţiile de femei, acordarea unei zile libere pentru toate angajatele din companie. În urma discuţiilor purtate cu şefii din directorat, s-a aprobat ca vineri toate angajatele CE Oltenia să beneficieze de o zi liberă plătită, la nivelul salariului de bază şi a sporului de vechime. „Am depus o documentaţie la Directoratul CE Oltenia şi s-a aprobat hotărârea ca pe 18 aprilie, toate salariatele companiei, ce se află în activitate indiferent de locul de muncă să beneficieze de o zi liberă plătită, la nivelul salariului de bază şi sporului de vechime. Noi am fost sesizaţi de comisiile de femei, de la cele 14 sindicate, şi am considerat să ne implicăm. Reamintesc că niciodată colegele noastre din cariere nu au beneficiat de o astfel de facilitate”, a explicat Ion Ruşeţ, pentru Acces Tv.

    Ruşeţ a mai precizat că în anii precedenţi devenise o cutumă ca în ajunul sărbătorilor angajatele să beneficieze de un program de lucru redus. În ceea ce priveşte angajatele Minprest, conducerea unităţii a precizat că decizia se va lua în funcţie de activitatea prestată în minerit şi energie. De această zi liberă acordata de administraţia CE Oltenia, în deplin consens cu sindicatele Mine Energie Oltenia, se vor bucura 2300 de angajate.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: