spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
miercuri, februarie 21, 2024
Altele
  AcasăEconomicAcord-cadru de două milioane de euro la CEO

  Acord-cadru de două milioane de euro la CEO

  Complexul Energetic Oltenia pune la bătaie două milioane de euro pentru încheierea unui acord cadru. Acesta vizează închirierea de vehicule de transport marfă cu șofer. Contractul este compus din 19 loturi pentru toate subunitățile din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Bugetul este de 8,56 de milioane de lei, fără TVA, iar licitația este programată pe 27 octombrie.

  Prin contractarea acestor servicii cu caracter de regularitate se va asigura buna desfășurare a activităților de aprovizionare continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transport pentru reparaţii a diferitelor subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere în condiţii grele de drum şi în teren accidentat, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale, efectuarea reparaţiilor, reviziilor şi intervenţiilor la mecanismele utilajelor conducătoare din cadrul fluxurilor tehnologice şi/sau alte puncte de lucru din cariere, în condiții grele de drum si teren accidentat, cu un necesar de vehicule având caracteristicile tehnice si un program de lucru conform Anexelor la Caietul de Sarcini nr. 5347/05.08.2022”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Durata acordului cadru este de 12 luni. Complexul Energetic Oltenia închiriază zeci și sute de utilaje an de an, iar prestatorii de servicii trăiesc de pe urma bugetului companiei de stat. Sunt beneficiarii de pe orizontală a căror activitate depinde de existența Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: