spot_img
15.5 C
Târgu Jiu
duminică, mai 26, 2024
Altele
  AcasăEconomicAngajații CEO încasează primele bonusuri de sărbători

  Angajații CEO încasează primele bonusuri de sărbători

  Angajații Complexului Energetic Oltenia încasează primele bonusuri de Sărbători. Este vorba de prima de 200 de lei pentru fiecare copil minor aflat în întreținere. Aceasta intră în posesiea angajaților din Complexul Energetic Oltenia în data de 5 decembrie.

  Suma de 200 de lei este netă și se acordă an de an de Moș Nicolae. Minerii și energeticienii vor mai beneficia, până la finalul acestui an și de alte prime.

  Astfel, în data de 12 decembrie va fi acordată angajaților companiei energetice o primă de Crăciun în valoare de 1.300 de lei. De asemenea, administrația a notificat sindicatele din Complexul Energetic Oltenia că, în data de 15 decembrie, va fi virată în conturile angajaților lichidarea la salariu.

  Totodată, pe 20 decembrie, va fi acordată prima tranșă din economia la fondul de salarii. Aceasta are o valoare de 1.000 de lei net, dintr-un total de 1.512 lei net. Diferența rămasă va fi achitată la începutul anului viitor. Nu în ultimul rând, minerii și energeticienii vor mai primi, pe 27 decembrie, avansul salarial. Complexul Energetic Oltenia are în momentul de față peste 11.000 de salariați. Efortul financiar pentru acordarea bonusurilor pe final de an va fi unul consistent.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. De ce nu publicați in presă bonusurile,salariile și toate avantajele bugetarilor din consiliile județene,din guvern,din primării.Nu mai aveți ce publica și o tot lălâiti cu primele minerilor care își merită fiecare bănuț.Va roade invidia treceți in cizme in noroiul din cariere.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: