spot_img
12.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăEconomicAnunț important pentru angajații CEO

  Anunț important pentru angajații CEO

  Cosmin Trufelea, membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a anunțat, în cadrul unei emisiuni la o televiziune locală, că nu vor fi disponibilizări colective la companie până la finalul anului.

  Reprezentantul Directoratului a precizat că în momentul de față la Complexul Energetic Oltenia mai sunt 9.575 de salariați. Conform Minutei apărută după ședința Grupului de Lucru de la Ministerul Energiei, până la finalul anului la CEO trebuie să mai rămână 9.700 de angajați.

  Cosmin Trufelea a menționat că există soluții pentru ca numărului de salariați să fie redus fără un program de concedieri colective. „Avem o evaluare și până la finalul anului sunt 700 de angajați care se vor pensiona. Mai sunt 400 în așteptare la Casa Județeană de Pensii. Nu este o cifră bătută în cuie, să fie 9.700 de angajați. Cred că până la finalul anului vom rămâne cu peste 8.000 de salariați la CEO.”, a precizat Cosmin Trufelea.

  De asemenea, reprezentantul CEO a afirmat că angajații pe perioadă determinată vor fi păstrați la Complexul Energetic Oltenia. Este de amintit că o nouă ședință a Grupului de Lucru de la Ministerul Energiei pentru renegocierea Planului de restructurare al CEO se va reuni într-o nouă ședință în data de 5 octombrie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: