spot_img
17.3 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăEconomicBoza se laudă cu salariile din CEO obținute în urma grevei minerilor

  Boza se laudă cu salariile din CEO obținute în urma grevei minerilor

  Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, se laudă cu salariile oferite salariaților obținute după greva minerilor de la începutul acestui an: „Înainte de 1 martie, în activitatea energetică salariul mediu brut negociat era 4.357. După data de 1 martie este 5.106. În activitatea minieră, după data de 1 martie este de 5.180. În activitatea de descărcări și livrări este 4.810 lei. Aceasta este realitate“. Boza spune că unii lideri de sindicat dezinformează când vorbesc de nivelul salarial.

  Salariile au crescu semnificativ în urma grevei din luna ianuarie. Conflictul s-a declanșat tocmai în urma poziției pe care conducerea CEO a adoptat-o cu privire negocierile privind încheierea actului adițional la Contractul Colectiv de Muncă. Sorinel Boza a anunțat, la începutul discuțiilor, că pentru creșterea salariilor  este prevăzută suma de zero lei.

  CEO va funcționa cu 7-8 grupuri

  CEO va funcționa cu 7-8 grupuri până în această toamnă. „Avem în plan să mergem cu opt grupuri până în luna august-septembrie. Din aprilie trebuie să începem programul de reparații, dar vom menține 7-8 grupuri cu care o să funcționăm până în octombrie“, a mai precizat Boza.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: