spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
vineri, februarie 23, 2024
Altele
  AcasăEconomicBuget de un milion de euro pentru închirierea de utilaje la CEO

  Buget de un milion de euro pentru închirierea de utilaje la CEO

  Carierele miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor beneficia de utilaje cu deservent. Se are în vedere închirierea de utilaje și de echipament de construcții și de lucrări publice cu operator.

  Contractul este împărțit în 17 loturi. Licitația este programată pentru data de 12 decembrie. Bugetul pentru preluarea prin închiriere a utilajelor cu deservent este de aproape un milion de euro.

  Lucrările executate cu utilaje de construcții sunt importante şi constau în lucrări miniere de nivelare şi terasare a treptelor de lucru a excavatoarelor de mare capacitate și a instalațiilor de haldat, împingerea cărbunelui în depozite de cărbune, curățirea și nivelarea fronturilor de lucru, lucrări tehnologice de ripări, prelungiri, scurtări de benzi transportoare şi alte lucrări de amenajare drumuri, execuţie de canale pentru scurgerea apelor de pe treptele de lucru, curățirea canalelor şi a jompurilor de la staţiile de evacuare a apelor, lucrări de mentenanță și altele.

  Utilajele cu deservent vor ajunge la următoarele subunități miniere: UMC Roșia, UMC Peșteana, UMC Tismana, UMC Pinoasa, UMC Jilț Sud, UMC Jilț Nord, UMC Roșiuța, UMC Lupoaia, UMC Husnicioara.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: