spot_img
9.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Altele
  AcasăEconomicCât este cel mai mic salariu din CEO

  Cât este cel mai mic salariu din CEO

  Cele mai mari salarii din economia gorjeană rămân în continuare la Complexul Energetic Oltenia. Acesta rămâne și cel mai mare angajator din Oltenia și compania care are cele mai mari salarii din regiune. Acest lucru face ca județul Gorj să se mențină în prima parte a clasamentului național în ceea ce privește salariul mediu net. Nici cel mai mic salariu din CEO nu e aproape de salariul minim pe economie.

  Salariile în județ sunt încă influențate de leafa medie de la Complexul Energetic Oltenia și chiar de nivelul celui mai mic salariu. Acesta este de 4.000 de lei net, după cum a precizat unul dintre reprezentanții Complexului Energetic Oltenia.

  „Aș putea spune că salariul cel mai mic din Complexul Energetic Oltenia este de 4.000 de lei net. Deci muncitorul cu salariul cel mai mic pleacă acasă la final de lună cu 4.000 de lei net. Aceasta este realitatea. Se câștigă în continuare bine la Complexul Energetic Oltenia și per total venituri este și mai bine, având în vedere primele de peste an și alte bonusuri. Se ajunge și la o mie de euro, dacă se lucrează sâmbăta și duminica.”, a declarat Cosmin Trufelea, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: