spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăEconomicCe mai vinde CEO?

  Ce mai vinde CEO?

  Complexul Energetic Oltenia a finalizat evaluarea activelor de la una din sucursale în vederea scoaterii la vânzare. Este vizată baza sportivă de la Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița, din județul Dolj. Directoratul Complexului Energetic Oltenia a transmis deja o propunere în acest sens acționarilor companiei energetice. Aceștia vor analiza solicitarea la jumătatea lunii viitoare. Cererea are ca obiect scoaterea la vânzare a complexului sportiv care a deservit mulți ani termocentrala Complexului Energetic Oltenia.

  Baza sportivă este compusă din terenul de sport, precum și câteva clădiri. Aici funcționau pe vremuri vestiarele folosite de personalul care era angrenat în activități sportive. Nu mai este cazul în momentul de față, iar la nivelul Complexului Energetic Oltenia a fost luată decizia de a vinde toate activele care nu au legătură cu activitatea de bază. Este vorba de producerea de cărbune și energie electrică. Prin urmare, baza sportivă de la Ișalnița nu se mai încadrează în criteriile respective. Este însă nevoie de o aprobare din partea Adunării Generale a Acționarilor din Complexul Energetic Oltenia, în vederea valorificării Complexului sportiv Ișalnița.

  Este de amintit că în această vară au mai fost scoase la vânzare activele de la Centrul de agrement și tratament de la Săcelu. Sunt incluse și bazinele cu ape minerale și nămol, precum și unitățile de cazare și tratament, precum și o suprafață însemnată de teren. Procedura primirii de oferte este în derulare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!