spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO a anunțat demisia lui Dăianu, nu și cooptarea lui Popescu

  CEO a anunțat demisia lui Dăianu, nu și cooptarea lui Popescu

  Complexul Energetic Oltenia a transmis, marți, un comunicat de presă, prin care a anunțat că a luat act de demisia lui Adrian Dăianu din Consiliul de Supraveghere și chiar a operat pe site schimbarea. Nu același lucru s-a întâmplat în cazul cooptării în Directorat a lui Constantin Popescu, deși ar fi avut loc în aceeași ședință de vineri, 12 mai.

  Adrian Dăianu, care este și director al Edilitara Public SA, a demisionat atât din CS CEO cât și din Partidul Național Liberal, aflându-se în tabăra primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a cărui organizație municipală PNL pe care o conducea a fost dizolvată, la decizia președintelui PNL Gorj, Ion Iordache, prin votul Biroului Permanent Județean. CEO a anunțat marți demisia lui Dăianu printr-un comunicat și a operat schimbarea pe site: „În cadrul ședinței din data de 12.05.2023, Consiliul de Supraveghere a luat act de renunțarea domnului Adrian Dăianu la contractul de mandat încheiat cu Societatea Complexul Energetic Oltenia SA. Domnul Adrian Dăianu a ocupat funcția de membru al CS al CE Oltenia în intervalul 28.09.2022 – 12.05.2023. Actuala componență a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia este:-Marcoci Alexandru – președinte; -Georgescu Petre Mădălin – membru; -Predescu Șerban – membru; -Eftenoiu Mădălin Cornel – membru; -Zaharia Alexandru – membru; -Marinescu Constantin Adrian – membru.”

  Dăianu a anunțat de sâmbătă, inclusiv votul împotriva lui Popescu

  „Ieri s-a luat act de demisia mea din Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia și totodată mi-am utilizat dreptul de vot împotriva ultimelor decizii, și aici mă raportez și la numirea în directorat a noilor membri.

  Am luat această decizie din crez și oricând pot să argumentez că CE Oltenia nu poate fi salvat cu sinecuri si cu nepotisme. În opinia mea, atât domnul Trufelea cât și domnul Constantin Popescu, nu pot aduce plus valoare companiei.

  Legat de funcția pe care o ocup la acest moment, aceea de director al Societății Edilitara Public Târgu Jiu, împreună cu reprezentanții primăriei și cu domnul primar Marcel Romanescu vă garantăm ca societatea nu doar că va funcționa, dar se va dezvolta și nu va avea soarta IDP sau a CE Oltenia.

  Pentru o mai bună înțelegere, oricând pot să mă regăsesc într-o echipă orientată către progres, acolo unde interesul cetățenilor primează.” a transmis, sâmbătă, Adrian Dăianu.

  Despre Popescu, liniște la CEO

  Deși toată presa vuiește că vicepreședintele PNL Gorj, Constantin Popescu, ce n-are experiență în domeniu, dar care ar fi chiar finul lui Iordache, a fost, deja, numit membru al Directoratului CEO, această informație încă nu apare oficial pe site la CEO și nici comunicat nu au dat în legătură cu această schimbare. Potrivit site CEO, membrii directoratului sunt, în prezent: Plaveti Iulius-Dan – Președinte; Trufelea Constantin-Cosmin – Membru (care a fost reconfirmat în aceeași ședință); Bălășoiu Ion – Membru.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: