spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO a verificat gradul de poluare în zonele carierelor miniere din patru...

  CEO a verificat gradul de poluare în zonele carierelor miniere din patru localități

  Complexul Energetic Oltenia a vertificat gradul de poluare în zonele carierelor miniere care își desfășoară activitatea pe teritoriul a patru localități.

  Administrația companiei energetice a finalizat rapoartele în ceea ce privește bilanțul de mediu în carierele de pe raza comunelor Mătăsari, Slivilești, Ciuperceni și în orașul Motru. În funcție de respectarea parametrilor de mediu, se vor acorda avizele pentru continuarea activității. Dezbaterea publică a rapoartelor la bilanțul de mediu nivel I+ II va avea loc la sediul Primăriei Motru în data de 16.01.2023, începând cu ora 11:00 și la sediul Primăriei Mătăsari în data de 16.01.2023 începând cu ora 14:00. Publicul interesat poate transmite în scris comentarii privind documentele menționate, la sediul autorității competente pentru protecția mediului din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, județul Gorj, până la data de 16.01.2023.

  „S.C.E.0.-U.M.C.Motru-Sector Roșiuta anunță publicul interesat asupra depunerii rapoartelor la bilanțul de mediu nivel I+II, pentru activitatea Cod CAEN 0520- EXTRACȚIA CĂRBUNELUI INFERIOR, desfășurată pe teritoriul comunelor Mătăsari, Slivilesti, Ciuperceni și orașul Motru, județul Gorj. Rapoartele și studiile, după caz,  pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr.76, județul Gorj și la sediul  S.C.E.0. – U.M.C.Motru-Sector Roșiuța, din Motru, sat Roșiuța, județul Gorj, în zilele de luni-joi, între orele 8,30-15,30 și vineri între orele 8,30-13,30.”, conform Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: