spot_img
4.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO achiziționează zeci de tone de sare industrială pentru deszăpezire

  CEO achiziționează zeci de tone de sare industrială pentru deszăpezire

  În situația căderilor de zăpadă, sarea va fi folosită pentru accesul angajaților și utilajelor în cariere

  La nivelul carierelor miniere din Complexul Energetic Oltenia sunt luate măsuri de pregătire în cazul scăderii drastice a temperaturilor. Acest lucru va presupune intervenția pentru eliberarea căilor de acces, în caz de ninsori. De asemenea, este nevoie de material antiderapant pentru deszăpezirea căilor de acces către subunitățile miniere, precum și a drumurilor din interiorul carierelor miniere.

  În acest sens se are în vedere achiziția, săptămâna aceasta, a unor cantități de sare industrială pentru deszăpezirea carierelor Complexului Energetic Oltenia. Aceasta este necesară pentru următoarele perimetre de lucru: Roșia, Peșteana, Tismana, Pinoasa, Roșiuța, Jilț Nord, Jilț Sud și Husnicioara.

  Potrivit Complexului Energetic Oltenia, sarea industrială va fi folosită în incinta carierelor miniere pentru a se putea realiza accesul în perioada de iarnă pe drumurile acoperite cu gheață și pentru a avea continuitate în producție. Accesul este necesar atât pentru personal, cât și pentru utilaje. Va fi achiziționată o cantitate totală de aproape 70 de tone de sare industrială. Aceasta va fi folosită de personalul din carierele miniere.

  În plus, este necesară încălzirea corespunzătoare a spațiilor de lucru, în cazul în care temperaturile vor scădea brusc și va fi ger. Toate aceste lucruri vor asigura funcționarea în zona de producție.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: