spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO cumpără aparate de încălzit la finalul iernii

  CEO cumpără aparate de încălzit la finalul iernii

  Complexul Energetic Oltenia a alocat abia acum fonduri pentru a cumpăra echipamentele necesare pentru încălzirea salariaților care lucrează în producție. Mai sunt două săptămâni de iarnă, cel puțin calendaristic, iar administrația colosului energetic se apleacă abia acum asupra condițiilor sociale din carierele miniere. Este vorba de spațiile de lucru și de vestiare. S-a ajuns la concluzia că este nevoie de sute de radiatoare și calorifere pentru încălzirea spațiilor de lucru. Cu toate acestea, au trecut câteva luni de la debutul sezonului rece, iar angajații au sesizat în repetate rânduri public faptul că sunt probleme majore cu privire la condițiile în care își desfășoară activitatea.

  Bugetul aprobat de Complexul Energetic Oltenia pentru achiziția radiatoarelor pentru asigurarea agentului termic este de peste 100.000 de lei TVA inclus. Ofertele de la furnizori trebuie să fie depuse săptămâna aceasta la sediul Sucursalei Miniere.

  De altfel, Sucursala Minieră, prin Biroul Mentenanță Energetică, a stabilit că este nevoie de radiatoare pentru asigurarea mediului ambiant normal în cabine și în casele electrice ale utilajelor de mare capacitate și în diverse încăperi ale subunităților miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. În urma centralizării datelor primite din teritoriu s-a stabilit că este nevoie de peste 260 de aparate pentru asigurarea încălzirii, fie că este vorba de panouri, radiatoare sau calorifere cu ulei.

  Dat fiind numărul mare de echipamente care trebuie să fie achiziționate, rezultă că mulți dintre angajați lucrează în condiții necorespunzătoare, adică mai mult în frig decât la căldură.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: