spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO face economie la energie

  CEO face economie la energie

  Complexul Energetic Oltenia (CEO) a ajuns să facă economie la consumul de energie. Conducerea colosului energetic a alocat fondurile necesare pentru achiziția de corpuri de iluminat eficiente energetic. Compania este cel mai mare consumator de curent electric din Gorj și din Oltenia și cel mai probabil printre marii consumatori la nivel național.

  Entitatea energetică intenționează să achiziționeze becuri, tuburi, proiectoare și corpuri LED. În acest sens va fi încheiat un acord-cadru cu un furnizor autorizat să asigure astfel de aparate de iluminat și lămpi electrice. Este cunoscut faptul că aparatele de iluminat care folosesc tehnologia tip LED sunt eficiente energetic și reduc facturile la energie.

  Este de amintit și faptul că la nivelul Complexului Energetic Oltenia este în curs de implementare un Plan de restructurare. Acesta se axează pe reducerea treptată a activități prin închiderea de capacități și reducerea numărului de personal. Prin urmare, Complexul Energetic Oltenia își va reduce treptat și necesarul de energie folosită pentru asigurarea activității.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: