spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO ia măsuri de prevenire a incendiilor

  CEO ia măsuri de prevenire a incendiilor

  Administrația Complexului Energetic Oltenia a asigurat bugetul necesar pentru verificarea echipamentelor de stingere a incendiilor.

  Vor fi asigurate servicii de verificare a hidranților interiori. Aceștia sunt utilizați în cazul intervenției pentru stingerea unor incendii care pot apărea în desfășurarea activității, atât în zona spațiilor administrative, cât și în zona producției, unde avariile sau evenimentele nedorite la echipamente pot surveni mai des. Verificarea echipamentelor va avea loc începând de luna viitoare.

  De regulă, salariații Minprest Serv Rovinari se ocupă de verificarea și mentenanța stingătoarelor, însă, dat fiind faptul că sunt organziate și licitații, orice prestator de servicii de acest tip poate să obțină un contract. Reprezentanții Minprest Serv Rovinari, prestator desprins din fosta Companie Națională a Lignitului Oltenia, au cerut, de-a lungul timpului, ca anumite servicii să fie preluate direct de prestator și să nu mai fie oferite și altor firme. Inclusiv activitatea de stingere a incendiilor cu serviciul propriu de pompieri ar fi trebuit să fie preluată de Minprest de la Complexul Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: