spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO pregătește 27 de inspectori de resurse umane pentru a rezolva problema...

  CEO pregătește 27 de inspectori de resurse umane pentru a rezolva problema pensionărilor

  Complexul Energetic Oltenia pregătește 27 de inspectori de resurse umane pentru a rezolva problema pensionărilor și a angajărilor. Potrivit Direcției de Resurse Umane, din Complexul Energetic Oltenia, este nevoie de zeci de angajați pregătiți „la zi” în domeniul resurselor umane. Au fost alocate sumele necesare pentru achiziția serviciilor de pregătire a angajaților care vor primi diploma de inspector de resurse umane. Bugetul pentru cursurile de pregătire online este de peste 21.000 de lei.

  Conform, administrației Complexului Energetic Oltenia, este nevoie de inspectori de resurse umane pentru a gestiona mai bine problema pensionărilor și a angajărilor care se anunță în perioada următoare. Va avea loc pregătirea teoretică și practică timp de 60 de ore. Cei 27 de inspectori de resurse umane își vor desfășura activitatea la sucursale, în subunitățile miniere și la celelalte societăți. Este de amintit că la nivelul Complexului Energetic Oltenia ar putea avea loc în baza Legii PLX 7 din 2022 un număr de 1.700 de pensionări anticipate. În același timp va fi nevoie de angajarea a sute de persoane, având în vedere că de la 1 mai va fi pus în funcțiune încă un grup energetic de 300 de MW.

  Acest lucru va presupune personal atât la carierele miniere, cât și la termocentrale. Propunerea este de a fi angajate 600 de persoane pentru a putea fi pus în funcțiune grupul de 300 de MW. Problema este că va fi nevoie de mai mult personal pentru a acoperi și angajații care vor pleca prin pensionare. Compania are la dispoziție 2.500 de CV-uri din care să aleagă pentru a face angajări în perioada imediat următoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: