spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO pune la dispoziție un milion de euro pentru echipamente închiriate de...

  CEO pune la dispoziție un milion de euro pentru echipamente închiriate de la terți

  Complexul Energetic Oltenia a alocat aproape un milion de euro, pentru a avea la dispoziție echipamentele necesare pentru lucrări în subunitățile miniere.

  Se are în vedere preluarea prin închiriere de utilaje și de echipament de construcții și de lucrări publice cu operator. Contractul este împărțit în opt loturi și va fi destinat tuturor perimetrelor miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Serviciile vor fi prestate de către terți, începând de luna viitoare, în funcție de solicitările venite de la nivelul carierelor miniere.

  Potrivit Complexului Energetic Oltenia, lucrările executate cu utilaje de construcții sunt importante şi constau în lucrări miniere de nivelare şi terasare a treptelor de lucru a excavatoarelor de mare capacitate și a instalațiilor de haldat, împingerea cărbunelui în depozite de cărbune, curățirea și nivelarea fronturilor de lucru, lucrări tehnologice de ripări, prelungiri, scurtări de benzi transportoare şi alte lucrări de amenajare drumuri, execuţie de canale pentru scurgerea apelor de pe treptele de lucru, curățirea canalelor şi a jompurilor de la staţiile de evacuare a apelor, lucrări de mentenanță.

  De utilajele cu operator vor beneficia următoarele cariere miniere: Peșteana, Tismana, Pinoasa, Jilț Sud, Jilț Nord, Lupoaia și Husnicioara. Activitățile conexe și de pregătire sunt foarte importante pentru ca, în procesul de extracție a lignitului, să nu apară sincope sau utilajele să nu fie avariate sau blocate în timpul deplasării.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: