spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăEconomicCEO suplimentează serviciile de transport pentru carierele Jilț Nord și Jilț Sud,...

  CEO suplimentează serviciile de transport pentru carierele Jilț Nord și Jilț Sud, fără procedură concurențială

  Complexul Energetic Oltenia continuă să împartă bani din bugetul companiei fără să apeleze la procedura normală. În acest sens valoarea financiară a contractelor nu este una ridicată și se poate apela la negociere directă fără o procedură concurențială de depunere de oferte. Astfel, banii cam ajung unde trebuie, respectiv la partenerii tradiționali ai companiei. De ani de zile, Complexul Energetic Oltenia are abonați la buget cam aceiași prestatori de servicii, fie că este vorba de contracte de închiriere de utilaje, transportul salariaților, serviciile de pază sau diferiți furnizori de materiale și materie primă.

  Și de data aceasta a fost publicat un anunț pentru achiziția de servicii de închiriere autovehicule pentru transport mixt materiale și persoane la UMC Jilț. S-a estimat că este nevoie de 11 vehicule. Valoarea contractului este de peste 645.000 de lei. Vehiculele de transport marfă și persoane vor fi închiriate pentru trei luni. Este nevoie de mijloace de transport în afara celor prevăzute deja pentru transportul salariaților de acasă la locul de muncă și retur. Vor transporta echipe de intervenție, scule și dispozitive, pentru intervenții la utilajele care necesită reparații și mentenanță.

  Nu a înțeles nimeni de ce nu sunt încheiate contracte pe termene mai lung sau chiar acorduri cadru în baza cărora să fie asigurată o continuitate în ceea ce privește intervențiile la utilajele care necesită mentenanță și reparații. Cel mai probabil, la bugete și contracte foarte mari ar fi nevoie de o flotă auto foarte mare și anumite firme tradiționale nu ar mai avea acces la banii companiei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: