spot_img
22.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăEconomicCine se ocupă de selecția membrilor Consiliului de Supraveghere și Directoratului de...

  Cine se ocupă de selecția membrilor Consiliului de Supraveghere și Directoratului de la CEO

  O firmă de București se ocupă de selecția membrilor Consiliului de Supraveghere și Directoratului de la Complexul Energetic Oltenia (CEO).

  Societatea „Fox Management Consultants“ a avut în anul 2019 o cifră de afaceri de 222.613 RON și un profit de peste 105.000 de lei. RADU MAGDALENA CRISTINA este administrator și asociat la această firmă.

  „Pentru selecţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi a membrilor Directoratului, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a organizat proceduri de achiziţie a serviciilor unei firme specializate pentru identificarea şi recrutarea de personal de conducere, cu respectarea legislaţiei aplicabile în domeniul achiziţiilor publice.

  În urma derulării şi atribuirii procedurilor de achiziţie, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a încheiat contracte de servicii cu S.C. Fox Management Consultants S.R.L. având ca obiecte servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere al Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A și servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Directoratului Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A., în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016.

  Între Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. și S.C. Fox Management Consultants S.R.L. nu au mai existat relații contractuale până în prezent” se menționează într-un comunicat de presă al CEO.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: