spot_img
3.5 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăEconomicCiurel a luat legătura cu martorii din Dosarul Ciobotărică! A fost la...

  Ciurel a luat legătura cu martorii din Dosarul Ciobotărică! A fost la CEO şi a cerut informaţii

  Tupeu incredibil al fostului manager Laurenţiu Ciurel! Acesta a fost ieri la Complexul Energetic Oltenia, în biroul lui Ionel Ilie unde i- a convocat la discuţii pe Delia Slăvulete şi Sorin Olaru, amândoi martori în dosarul de abuz în serviciu al lui Ciobotărică, Jianu şi Antonie.

  Laurentiu CiurelLaurenţiu Ciurel a mers la CEO, la Ionel Ilie pentru a se lămuri în privinţa concediilor medicale din luna martie 2015, duse de Medinţu şi care au fost acceptate la plată. Ele poartă semnătura lui Ciurel şi Petroniu. Pentru a primi informaţii pe această temă Ciurel l- a pus pe Ilie să îl cheme în biroul său pe Sorin Olaru. Laurenţiu Ciurel l- a întrebat în baza cărui contract i au fost plătite, cel de mandat sau contractul individual de muncă, semn ca Ciurel a uitat ce a facut.

  Ciurel nu mai ştie ce a semnat

  Ciurel se interesează despre acest lucru, la numai o zi, de la ultimul termen din dosarul Ciobotărică, unde avocata Dorinei Jianu l- a întrebat pe Medinţu, de ce a dus cele 3 certificate medicale de anul trecut la CEO pentru plată, dacă susţine şi el şi Ciurel, că nu mai avea contract individual de muncă din 2013. În perioada în care Medinţu era în concediu medical, avea contractul de mandat suspendat. Avocata l- a întrebat acest lucru pe Medinţu pentru a demonstra că Medinţu avea CIM şi în momentul în care i- au fost acordate plăţile compensatorii. După ce a luat banii, a spus însă că i- a primit ilegal, iar Ciurel i – a susţinut teoria prin faptul că Medinţu nu mai avea contract de muncă, dar ar fi fost inventat unul. Aşadar , dacă Medinţu şi Ciurel susţin că cel dintâi nu mai avea contract de muncă din 2013, înseamnă că Ciurel i- a plătit în mod ilegal banii pe concediile medicale, deoarece în acel moment, conform spuselor lor, Medinţu nu avea contract de muncă, dar nici de mandat. În acest caz concediile medicale ar fi trebuit plătite de Casa de Sănătate şi nu de CEO.

  Ciurel este acum interesat în baza cărui contract au fost plătite, deoarece dosarul de abuz în serviciu al lui Ciobotărică, Jianu şi Antonie este construit tocmai pe faptul că Medinţu nu ar fi avut contract individual de muncă, iar plăţile compensatorii pe care le- a primit la plecarea din CEO , nu ar fi fost legale şi din acest punct de vedere. Pe blogul său, Ciurel susţine că CIM- ul a fost falsificat, dar prin faptul că a plătit acele concedii medicale se dă de gol. Ori acel contract individual de muncă într – adevăr există, ori dacă nu există, înseamnă că şi Ciurel a prejudiciat compania, făcând o plată ilegală.

  Apropiaţii lui Laurenţiu Ciurel spun că dosarul de abuz în serviciu al celor trei directori a fost fabricat de Medinţu şi Ciurel pentru a- l îndepărta de la conducerea CEO pe Laurenţiu Ciobotărică.

  Roşca şi Ciurel s-au întâlnit la uşa lui Ilie

  Una dintre persoanele care l-a văzut pe Ciurel, la Ilie în birou este liderul de sindicat Nelu Roşca. Ciurel l-a abordat pe acesta, iar discuţia ar fi fost următoarea:

  Ciurel: Roşca mai latri? Roşca: Da mă, se aude latratul meu? Ciurel: Am auzit ca vrei sa intri in directorat. Roşca: ai informatori proşti. Ciurel: asa mi- a zis Ministrul. Roşca: Da ma ca tu numai cu ministri stai de vorba.

  Te-ar mai putea interesa

  4 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: