spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăEconomicCiurel spune că DETESTĂ un membru al directoratului CEO

  Ciurel spune că DETESTĂ un membru al directoratului CEO

  ciobotaricaciurelLaurenţiu Ciobotărică, directorul Diviziei Financiare din cadrul Complexului Energetic Oltenia, pare a fi duşmanul numărul unu al lui Laurenţiu Ciurel. Fostul manager a ajuns să spună public că îl detestă. Nu a explicat şi motivul, dar este uşor de înţeles. Ciobotărică a fost următorul director după ce a fost schimbat din funcţie Ciurel şi a arătat adevărata situaţie financiară a Complexului, adică pierderi record, de 1,6 miliarde de lei în numai 2 ani.

  În baza acestor pierderi financiare, prezentate de Laurenţiu Ciobotărică după ce a fost instalat în funcţie, Consiliul de Supraveghere l-a demis pe Ciurel pentru neîndeplinirea indicatorilor de performanţă. Fostul director a contestat hotărârea în instanţă, dar a pierdut. La CEO ajung aproape zilnic solicitări de la DNA pentru a trimite documente, semn că se verifică contracte încă de la înfiinţarea companiei.

  Ciurel îi dedică mult timp lui Ciobotărică şi pe blog

  Laurenţiu Ciurel a făcut în mod evident o obsesie pentru directorul financiar, deoarece, de un an, de când scrie pe blogul personal, nu există postare în care să nu apară numele acestuia. A explodat însă într-o emisiune când vorbea despre relaţia băncilor cu CEO, având în vedere că Ciurel a avut grijă să contracteze foarte multe credite. Îl consideră pe Ciobotărică total nepotrivit să gestioneze relaţia cu creditorii, deşi directorii băncilor au o opinie contrară lui Ciurel. „Îl „iubiţi” la fel de mult pe domnul Ciobotărică, nu v-a trecut dragostea? Cu Boza n-am nimic, dacă îmi puneaţi aceeaşi întrebare … pe acela îl detest, pur şi simplu e … mă rog asta e…. Ciobotărică”, a spus Ciurel.

  Dacă Ciurel a ajuns să deteste pe cineva din CEO, afirmaţie pe care nu a făcut-o faţă nimeni altcineva până acum, înseamnă că Laurenţiu Ciobotărică a deranjat foarte mult interesele lui Ciurel.

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: