spot_img
2.9 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEconomicConsecinţe nefaste asupra viitorului CEO

  Consecinţe nefaste asupra viitorului CEO

  Luna curentă se previzionează a fi una cu activitate bună pentru Complexul Oltenia, sub aspectul vânzării de energie, conducerea CEO sperând la o funcţionare cu opt grupuri energetice. Totuşi, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, susţine că neaprobarea de către Consiliul de Supraveghere a modernizării grupului V va avea efecte negative asupra companiei.

  termo-rovinari

  Cea de-a doua jumătate a lunii iulie, se dovedeşte a fi una cu activitate mulţumitoare pentru Complexul Oltenia, conducerea aşteptându-se la o funcţionare cu opt grupuri energetice, cu o putere medie de 2000 MW. „Programul de funcţionare pentru luna iulie este de şapte sau opt grupuri energetice, în funcţie de solicitarea din sistem. De exemplu, astăzi (n.r. luni) funcţionează opt grupuri energetice cu o putere medie de 2000 MW”, a precizat Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt al CEO.

  Situaţia este mulţumitoare la prima vedere, însă nu trebuie omis faptul că în aceeaşi perioadă a anului trecut compania energetică funcţiona cu nouă grupuri energetice. În aceste condiţii, la nivelul companiei, al sindicatelor şi chiar al autorităţilor, se vorbeşte tot mai mult de implementarea programelor de investiţii. Liderii sindicali din FNME încearcă deja să tragă semnale de alarmă, pe reţelele de socializare, cu privire la situaţia critică în care este grupul V, modernizarea acestuia întâmpinând piedici din partea CS. Autorităţile judeţene susţin şi ele că aceste piedici vor face rău companiei. „Întârzierea lucrărilor la grupul V va produce anumite consecinţe nefaste pentru viitor, dar am înţeles că s-a solicitat de către Consiliul de Supraveghere un nou material pentru o nouă şedinţă, dar neaprobarea sau neluarea unei decizii, din păcate, o să afecteze într-o oarecare măsură activitatea”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

  De mai bine de doi ani, grupul energetic V este dezmembrat, nedorindu-se modernizarea lui, totul în condiţiile în care restul de trei blocuri funcţionează permanent, putând ceda oricând.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: