spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăEconomicDe unde vin banii pentru Planul de investiții al CEO

  De unde vin banii pentru Planul de investiții al CEO

  Banii pentru realizarea Planului de investiții al Complexului Energetic Oltenia în carierele miniere vor proveni din profitul pe anul trecut. Este mesajul primit de noul Directorat al Complexului Energetic Oltenia de la Ministerul Energiei.

  Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că banii din profit vor finanța Planul de investiții în carierele miniere.

  Potrivit lui Virgil Popescu, Directoratul Complexului Energetic Oltenia va trebui să prezinte, până la finalul acestei săptămâni, un plan de investiții care să rezolve problemele legate de transportul minerilor, a echipamentelor de protecție, respectiv a drumurilor din cariere.

  În urma accidentului colectiv de muncă de la Cariera Jilț Sud, în care și-au pierdut viața trei mineri, iar 10 au fost răniți, ministrul Energiei a trimis Corpul de Control la Complexului Energetic Oltenia. În urma verificărilor, a fost propus un set de măsuri, care au început cu înlocuirea din funcție a mai multor șefi.

  De asemenea, Directoratul companiei energetice a primit sarcina de a întocmi un plan de investiții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă la nivelul carierelor miniere. În plus, Corpul de control al Ministerului Energiei rămâne în continuare la Complexul Energetic Oltenia pentru a verifica, în următoarele săptămâni, contractele încheiate cu prestatorii de servicii și toate licitațiile care au fost organizate în ultima perioadă de către colosul energetic.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!