spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăEconomicDoi noi șefi în Directoratul CEO, începând de joi

  Doi noi șefi în Directoratul CEO, începând de joi

  Directoratul Complexului Energetic Oltenia are, de joi, doi noi membri. Este vorba de Cosmin Turfelea și Ion Bălășoiu. Directoratul funcționa, de la finalul anului trecut, cu numai doi membri. Practic, era imposibil să mai fie ținute ședințele.

  „Având în vedere tragedia de la Jilț Sud, în care trei persoane au decedat iar alte 10 au fost rănite, Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia a completat Directoratul societății cu membri noi, pentru a putea lua măsuri imediate de sprijin pentru familiile greu încercate de pierderea suferită. Astfel, începând cu data de 19.01.2023, în Directoratul Societății Complexul Energetic Oltenia au fost numiți pentru o perioada de 4 luni, domnii Trufelea Constantin Cosmin și Bălășoiu Ion care, împreună cu președintele Directoratului Daniel Burlan și Marius Negru, membru în Directorat, vor continua actul de management al companiei.

  Familiile persoanelor decedate vor fi sprijinite cu sumele de bani prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă și ulterior, la cerere, membri ai acestora vor putea fi angajati în cadrul societății. De asemenea, vor fi sprijiniți și ceilalți colegi care se află internați în spitalele la care au fost transportați imediat după producerea tragediei.

  Trufelea Constantin Cosmin care a ocupat până în prezent poziția de șef la Unitatea Minieră de Carieră Roșia Peșteana, are o vechime de peste 25 de ani în minerit, cunoaște în detaliu toate problemele cu care se confruntă carierele miniere și are soluții pentru rezolvarea lor. Și-a început activitatea în anul 1998 ca inginer electromecanic la Cariera Roșia, ulterior fiind promovat adjunct șef sector, șef sector și director de carieră.

  Bălășoiu Ion a ocupat poziția de director tehnic al Sucursalei Miniere, avand o vechime de 27 de ani în sistem și este, de asemenea, unul dintre specialiștii din minerit care își va aduce aportul în activitatea societății.”, a anunțat Complexului Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: