spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEconomicDouă posturi vacante în Directoratul CEO

  Două posturi vacante în Directoratul CEO

  Au rămas oficial vacante două posturi în Directoratul Complexului Energetic Oltenia(CEO). Sunt posturi pe care Consiliul de Supraveghere va putea să organizeze selecție cu ajutorul unei firme de recrutare, sau le va putea lăsa neocupate, având în vedere că Directoratul poate să funcționeze și în formulă de trei membri. Aceștia sunt: Dan Plaveti, Ion Bălășoiu și Cosmin Trufelea.

  Este de amintit că, în ședința de săptămâna trecută, Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia a adoptat Hotărârea privind numirea în calitatea de membri ai Directoratului Complexului Energetic Oltenia, începând cu data de 12.04.2024, pentru o perioada de 4 ani a domnilor: Plaveti Iulius Dan, Bălășoiu Ion, Trufelea Constantin Cosmin, ca urmare a finalizării procedurii de selecție în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare și a recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare din cadrul Consiliului de Supraveghere. Dan Plaveti a rămas președinte.

  Există însă și riscuri în ceea ce privește un Directorat format numai din 3 membri. Ar putea exista situații obiective, când Directoratul nu se va putea reuni și nu va putea lua decizii. Astfel, s-ar putea ajunge la blocaje(în cazul unor concedii, situații de boală, etc).

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: