spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăEconomicO nouă rundă de negocieri pentru Contractul Colectiv de Muncă de la...

  O nouă rundă de negocieri pentru Contractul Colectiv de Muncă de la CEO

  Noi discuții pentru Contractul Colectiv de Muncă sunt programate la Complexul Energetic Oltenia(CEO). Sindicatele și administrația din cadrul companiei energetice se vor reuni la sediul Direcției Miniere, luni dimineață.

  Vor fi reluate negocierile pentru mai multe puncte rămase în divergență. Discuțiile asupra componentei financiare sunt blocate de circa două săptămâni. Comisia de Negociere din partea sindicatelor nu a acceptat să renunțe la solicitările cu privire la drepturile financiare solicitate anterior. Conform unui anunț transmis la finalul săptămânii trecute, sindicatele susțin că sunt deschise la dialog în vederea soluționării problemelor apărute.

  Sindicatele au solicitat un adaos lunar de 1.200 de lei brut pentru fiecare salariat. De asemenea, s-a mai solicitat un număr de 40 de salarii compensatorii în cazul în care vor avea loc disponibilizări colective. S-a convenit, însă, ca în acest an să nu existe vreun program de concedieri colective la Complexul Energetic Oltenia. În plus, se dorește ca, în cazul unor concedieri individuale, să existe un număr rezonabil de salarii compensatorii. De asemenea, sindicatele și administrația au convenit să fie constituit un fond de promovare, cu ajutorul căruia să poată fi majorate salariile în producție. Nu s-a decis, însă, nivelul fondului de promovare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: