spot_img
23.1 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicÎncepe restrângerea de activitate la CEO

  Începe restrângerea de activitate la CEO

  Începe activitatea de restrângere de la nivelul Complexului Energetic Oltenia. Șefii companiei energetice trebuie să ia în calcul, în primul rând, ce se va întâmpla peste două luni cu resursa umană din câteva puncte de lucru.

  Este vorba de decizia de intrare în conservare a grupului energetic numărul 3, de la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari și a grupului energetic numărul 7, de la Sucursala Electrocentrale de la Turceni. Cele două grupuri energetice vor fi ca și închise, cu toate că acestea rămân, teoretic, la dispoziția Sistemului Energetic Național. Prin decizie a ministrului Energiei, grupurile vor putea fi reactivate, în special pentru a asigura servicii de echilibrare a Sistemului Energetic Național.

  Cu toate acestea, va fi greu de repus în funcțiune grupuri la care nu se vor mai asigura servicii minime de mentenanță și personal adecvat. În perioada în care grupurile energetice nu vor funcționa, personalul va trebui să desfășoare activități la alte puncte de lucru. La fel va trebui să se întâmple și la carierele miniere aferente celor două grupuri energetice.

  După cum se cunoaște, grupul energetic numărul 3, de la Sucursala Electrocentrale de la Rovinari și grupul energetic numărul 7, de la Sucursala Electrocentrale de la Turceni, își vor înceta activitatea în data de 1 iunie 2023. Este vorba de intrarea în conservare, deci nu se mai produce vreun megawat cu unitățile respective.  Compania energetică funcționează deja cu numai 3 grupuri energetice din 7 și se pregătește practic de momentul 1 iunie 2023, când nu va mai conta pe grupurile 3 și 7.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!