spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitatePosturi la o instituție din Gorj/Criză de candidați

  Posturi la o instituție din Gorj/Criză de candidați

  Luni este programat un concurs de angajare la o instituție de stat din județul Gorj. Este vorba de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, care a scos la concurs 5 posturi de psiholog și un post de logoped la centrele din subordine. Pentru unele posturi nu s-a înscris nici un candidat.

  Concursul este organizat în data de 04.04. (proba scrisă) și 07.04. (proba interviu), pentru ocuparea a 5 (cinci) posturi vacante, corespunzătoare unor funcții contractuale de execuție de psiholog și a unui post vacant corespunzător unei funcții contractuale de execuție de logoped.

  Pentru un post corespunzător funcției contractuale de execuție de psiholog practicant la Compartimentul de intervenție în regim de urgență în domeniul asistenței sociale, „Telefonul copilului” și pentru semnalarea cazurilor de urgență nu s-au înscris candidați. Pentru un post corespunzător funcției contractuale de execuție de psiholog practicant la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Apartamentul de tip familial destinat protecției rezidențiale a copiilor „Tineretul” – Rovinari s-a înscris un candidat.

  De asemenea, pentru un post corespunzător funcției contractuale de execuție de psiholog practicant la Complexul de servicii comunitare în regim de urgență pentru mama și copilul în dificultate, victime ale violenței domestice, Centrul de primiri Târgu Jiu s-a înscris un candidat. Doi candidați s-au înscris pentru postul vacant de pisholog scos la concurs la Complexul de recuperare pentru copiii cu dizabilități Târgu Jiu.

  Nu s-au înscris candidați pentru un post de logoped la Complexul de recuperare pentru copii cu dizabilități Târgu Jiu – Echipa mobilă pentru copii cu dizabilități Târgu Jiu, respectiv pentru un post de psiholog practicant la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu Jiu – Centrul de zi pentru pregătirea și sprijinirea integrării sau reintegrării copilului în familie nu s-au înscris candidați.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!