spot_img
17.6 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăEconomicLeiders a cerut în CS, ca directorii din Bucureşti să nu fie...

  Leiders a cerut în CS, ca directorii din Bucureşti să nu fie daţi afară

  Surse din cadrul Consiliului de Supraveghere spun că neamţul Klaus Leiders a susţinut, ieri, în cadrul Consiliului de Supraveghere ca doi directori din companie, respectiv Radu Pop şi Ionuţ Dragomir, să rămână salariaţi în cadrul CEO. Ei au fost angajaţi cu contract pe perioadă determinată, iar în actul adiţional pentru efectuarea disponibilizărilor este specificat că printre primele care vor pleca sunt persoanele detaşate şi cele cu contracte pe perioadă determinată.

  Klaus-Leiders

  Sindicatul Mine Energie Oltenia a cerut public o părere despre această situaţie şi ministrului Victor Grigorescu. O adresă a fost înaintată şi Consiliului de Supraveghere. Cei doi directori conduc Direcţia de Achiziţii şi Direcţia de Management proiecte şi reprezentare instituţională. Au fost angajaţi la sfârşitul anului trecut, după ce Laurenţiu Ciurel a fost schimbat din funcţie. SMEO ameninţă cu proteste dacă cei doi directori vor rămâne în companie, dar şi cu blocarea procesului de disponibilizare.

  SMEO e corect, când nu e vorba de Ciurel

  Gabriel Căldăruşe, preşedintele SMEO, trimite astfel de comunicate de presă acum, când nu mai este vorba de Laurenţiu Ciurel. Când fostul director a promovat zeci de persoane şi a făcut şi angajări chiar în ultima zi de mandat, nu a zis nimic. SMEO este sindicatul creat cu ajutorul lui Laurenţiu Ciurel, care şi acum acţionează tot la comanda acestuia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!