spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
vineri, iunie 2, 2023
Altele
  AcasăEconomicLiderii FNME critică protocolul semnat de administraţia CE Oltenia

  Liderii FNME critică protocolul semnat de administraţia CE Oltenia

  Preşedintele Sindicatului Mine Energie Rovinari, Gabriel Căldăruşe, răspunde criticilor aduse de liderii FNME în ceea ce priveşte protocolul încheiat între administraţia CEO şi sindicatele afiliate la Federaţia Univers.

  În protocolul semnat cu reprezentanţii din administraţia Complexului Energetic Oltenia se prevede că angajaţii vor beneficia de acordarea gratuită a cotei de cărbune, în cantitate de 10 tone, modalitățile de acordare urmând a fi stabilite în termen de cinci zile, de la încheierea protocolului. „Nu spun că e un lucru nemaipomenit, dar eu consider că e un pas înainte ţinând cont de faptul că nu vrem să punem în pericol absolut niciun loc de muncă, vrem să lucrăm în continuare cu aceeaşi oameni în cadrul acestei companii, să avem de lucru şi peste cinci ani şi peste 10 ani şi să nu participăm la acea distrugere pe care şi-o doresc unii pe care nu îi interesa decât de milioanele de euro care se scurgeau din Clubul Pandurii şi din alte afaceri pe care le intermediau dumnealor”, a declarat Căldăruşe.

  Căldărușe: Mitrescu și Pârvulescu vor să creeze doar probleme

  Liderii FNME au criticat semnarea protocolului prin care minerii primesc cota de cărbune, Constantin Mitrescu spunând că nu are valoare juridică, iar Dan Pârvulescu l-a catalogat ca fiind o păcăleală. În replică, liderul Sindicatului Mine Energie Rovinari îi contrazice spunând că nu este un lucru extraordinar, dar este un pas înainte făcut de sindicatele din Univers. „Aş vrea să nu prea comentez ceea ce spun unii, care, din punctul meu de vedere, vor să creeze numai probleme, să manipuleze, să dezinformeze. În ceea ce priveşte efectul juridic de care pomeneşte domnul Mitrescu, timpul o va demonstra, la sfârşitul săptămânii vor fi aprobate în Directorat procedurile şi modul de acordare. Deci timpul e foarte scurt până când oamenii vor vedea că acest lucru e un lucru cert, nu e o himeră cum încearcă unii să vehiculeze şi ceea ce spune domnul Pârvulescu nu prea aş avea ce comenta, care este mâna dreapta a domnului Condescu”, a mai precizat liderul SMER.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: