spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăEconomicLucrări de mentenanță la Termocentrala de la Rovinari

  Lucrări de mentenanță la Termocentrala de la Rovinari

  Sucursala Electrocentrale de la Rovinari va beneficia de echipamente noi pentru sala mașinilor, circuitul chimic și cel hidraulic. Piesele necesare vor fi cumpărate prin licitație de către Complexul Energetic Oltenia.

  Termocentrala Rovinari are nevoie de electropompe submersibile, electropompe de diferite capacități, precum și electropompe care să funcționeze în mediu acid.

  Sucursala Electrocentrale de la Rovinari va fi ultima care se va închide din Complexul Energetic Oltenia și va mai dispune de două grupuri energetice în funcțiune. Acestea vor fi grupurile 4 și 5. Totuși, este stabilit ca de la 1 ianuarie 2026 cele două grupuri să intre și ele în rezervă și să fie repornite în caz de nevoie. Un grup în rezervă va fi și cel de la Termocentrala de la Turceni. De altfel, unitatea are deja un grup în rezervă și unul disponibil. Problema este că și acest grup energetic a fost închis recent și va fi repornit cel mai probabil după sărbătorile pascale, în funcție și de cererea de energie pe bază de cărbune din Sistemul Energetic Național.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: