spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 25, 2024
Altele
  AcasăEconomicLucrări de reabilitare la cel mai mare depozit de cărbune al CEO

  Lucrări de reabilitare la cel mai mare depozit de cărbune al CEO

  Cel mai mare depozit de cărbune al Complexului Energetic Oltenia va beneficia de lucrări de reabilitare. Astfel, lucrările de reabilitare pentru modernizarea magistralei de cărbune aferentă depozitului de la Cariera Roșia, au nevoie de un nou acord de mediu. În acest sens, conducerea companiei a făcut demersurile necesare pentru a fi în regulă cu toate avizele.

  S CEO SA  reprezentată prin BURLAN DANIEL – Președinte al Directoratului anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Reabilitare și modernizarea magistralei de cărbune T401.1, T401, T402 și estacada, din depozitul nou de cărbune cariera Roșia la SE Rovinari propus a fi amplasat în Rovinari și comuna Fărcășești, județul Gorj.

  Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg Jiu str. Unirii, nr.76 și la sediul din Târgu Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza nr.5, județul Gorj, în zilele de luni-vineri, între orele 08-16 . Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj”, conform unui anunț al Complexului Energetic Oltenia.

  Tot pentru Cariera Roșia Jiu au fost alocate fondurile necesare pentru întocmirea documentațiilor cadastrale, în vederea realizării exproprierilor de interes național. Acestea sunt necesare pentru extinderea fronturilor de lucru la cea mai mare carieră minieră de la Complexul Energetic Oltenia, dar și din țară.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: