spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăEconomicMateriale pentru programul de revizii și reparații la CEO

  Materiale pentru programul de revizii și reparații la CEO

  Carierele miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia a aprobat achiziția a zeci de tone de materiale pentru programul de revizii și reparații. Se are în vedere furnizarea a peste 36 de tone de cabluri speciale de tracțiune. 

  Achiziționarea acestor produse este necesară în vederea asigurării bazei materiale necesare realizării reviziilor și reparațiilor utilajelor din carierele Sucursalei Miniere. Bugetul este de peste 430.000 de lei.

  Pe lista de achiziții se mai află piese speciale din cauciuc. Produsele solicitate se utilizează în procesul de mentenanţă a utilajelor miniere, acestea funcţionând în flux continuu și pot afecta procesul de extracţie a lignitului. Aceste inele echipează rolele inferioare ale transportoarelor (R303-3, R303-4), precum și rolele de impact (MR5M) și lucrează în condiții foarte grele, caracterizate prin aceea că sunt expuse în permanență factorilor de mediu și în egală măsură solicitărilor de natură statică și dinamică generate de mecanismele utilajului în funcționare și de fluxul de material transportat.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!