spot_img
23.4 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEconomicMinistrul Energiei despre viitorul CEO: „Nu promit ceea ce nu știu sigur...

  Ministrul Energiei despre viitorul CEO: „Nu promit ceea ce nu știu sigur că pot să fac”

  Prezent la obiective ale Complexului Energetic Oltenia, la invitația PNL Gorj, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat presei că nu depinde doar de el renegocierea Planului de restructurare al Complexului Energetic Oltenia. Acesta vrea un grup de lucru, care să vină cu cele mai bune propuneri pentru renegocierea Planului de restructurare, dar spune că nu promite ceea ce nu știe sigur că poate să facă.

  Cu toate că se discută de mult timp pe tema termenelor întârziate la investițiile noi care ar trebui să suplinească producția de energie pe bază de cărbune de la CEO, noul ministru al Energiei, Sebastian Burduja, mai vrea un grup de lucru, care să propună o abordare pe care s-o poată avea în fața Comisie Europene, în încercarea de a obține o prelungie a vieții grupurilor pe cărbune. Mai mult, acesta spune că nu e vina Comisiei Europene că termenele sunt întârziate. „Nu depinde de un singur om, fie el și ministru. Depinde de a avea împreună soluțiile, pentru a merge la Comisia Europeană, pentru a discuta de termenele de implementare din Planul de restructurare, pentru a prezenta cea mai bună versiune a ceea ce România poate să spună în fața Comisiei. M-am angajat aici, împreună cu colegii, să avem un grup de lucru și să strângem toate argumentele care să ne permită o asemenea discuție, aplicată, pe termene, să vedem ce se poate face. Nu este din culpa Comisiei Europene că termenele sunt întârziate. Nu promit ceea ce nu știu sigur că pot să fac.”  a declarat ministrul Burduja.

  Întâlniri similare, rezultate?

  La fal ca și ministrul Burduja a fost primit fostul ministru al Energiei, tot din PNL, Virgil Popescu, cu ceva timp în urmă, iar acesta a promis că nu se fac disponibilizări în CEO și a plecat cum a venit. Cu toate acestea, reducerea de personal este înscrisă în Planul de restructurare. Acum, sindicaliștii s-au chinuit să-i explice situația noului ministru, Burduja, la aceeași masă. Acesta vrea un grup de lucru și nu promite…

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: